distandi

Life is about moments: don't wait for them, create them !

Trăiesc cu Mafia în casă.

16 Comments

După vreo lună în care verificam dacă a apărut vreun anunț pe site care să corespundă cererilor mele, am avut noroc. Neagră, fată, să nu aibă mai mult de două luni, din București, Tulcea sau Iași. Tulcea a fost. Aproape o lună. Neagră și cu încă trei frățiori. Eu am putut s-o iau doar pe ea, restul au ajuns în București.

Așa a ajuns un ghemotoc de blană la mine. Era atât de mică că încăpea în palmele mele. La început n-am știut dacă o să trebuiască să o hrănim cu pipeta, dar n-a fost nevoie. A băgat botul în lapte și nu prea l-a mai scos. Mânca până făcea o burtă mai mare decât capul ei. Făcea numai la litieră. Perfect!

Adorabilă, jucăușă și atât de  mică. I-am spus Mafia. Așa cum rămăsese din vară vorba: „dacă vreodată o să avem o pisică, o să fie neagră și o să se numească Mafia”  după o pisică dintr-un desen animat unguresc. Acum a crescut, în curând o să aibă trei luni și e o teroristă. Dacă vrei să dormi, trebuie să închizi ușa la dormitor și se duce și se culcă și ea. Problema e că dimineața, pe la 5 jumătate, hai 6, începe să miaune de-ți sfâșie inima. Serios, miaună într-un stil, de-ai crede că a fost abandonată pe ultima stradă din ultima țară, fără nicio speranță. Așa că i se deschide ușa și începe să se transforme în câine. Te mușcă, aleargă în tot patul, sare ca o capră sau pândește orice mișcare.

E doar Mafia.

ps: dacă încă nu aveți o pisicuță, adoptați una! Garantez bucurie, veselie și iubire necondiționată!

DSCN8155 DSCN7221 DSCN8162 DSCN7369 DSCN7810 DSCN7773 DSCN8103 DSCN8128 DSCN8152 DSCN8196

Advertisements

Author: distandi

https://distandi.wordpress.com/

16 thoughts on “Trăiesc cu Mafia în casă.

 1. Mereu mi-au placut pisicile negre, au un aer mai misterios si special decat celelalte 🙂
  Mafia e o rebela! Se vede in poze chestia asta :))

 2. Mafia e o drăgălașă, să fie sănătoasă!… și lasă, cu vârsta va accepta și ea programul tău și nu te va deranja dimineața devreme… sau nu 😀

 3. din cate am citit, tu esti din Bucuresti, nu? 😦 calatoresti cu ea atatea ore cu trenul? o sa fie un chin..

  • Eu sunt din București, însă nu ajung prea des pe acasă :)) Mafi n-a ajuns niciodată la București. Singurul traseu a fost Tulcea – Iași și retur…o singură dată cu microbuzul și în rest în automobil personal. Așa că am încercat să fie cât de puțin stresant pentru ea.

 4. Pingback: Pepper. | distandi

 5. Ce dragalasa ii :X
  Spune-mi un secret. Cum ai facut-o sa poarte zgarda? 😀

  • Păăăăi, am încercat să o învăț de mică. Oricum a mâncat din ea. Se vede și în poze. Dar am încercat mai întâi cu material moale. Și să nu-i pui zgardă anti-purici cât e mică că o poate orbi. Noi abia după 6 luni i-am schimbat-o cu una anti-purici. Care e neagră acum (așa am cumpărat-o fără să-mi dau seama) și acum chiar e ninja. :))

   • Mersi
    A mea nu stiu ce face ca le tot scoate 🙂

   • Hahaha! Cunoaștem! Pune-o la loc și încearcă să o mai strângi puțin, dar cât să-ți mai treacă ție degetul mic între zgardă și gâtul ei. Și dacă e mai lungă zgărdița (și rămâne o bucată din ea de care poate trage), taie din ea. Să nu aibă de ce apuca.

 6. Mică mai e lumea asta… Mă uit la zăpăceala asta de Mafi(a) și decretez că de la Tulcea pornesc numai chestii una și una! ❤
  Nah, că mi-am pierdut modestia… de te-mpiedici de ea, fă-mi hatârul și dă-mi de veste, te rog… 😳

 7. Pingback: Bursucel's Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s