distandi

Life is about moments: don't wait for them, create them !

Mafi.

6 Comments

              Mafia mea a crescut, are peste un an. De când are o nouă zgărdiță, neagră, se joacă cu noi de-a ninja prin toată casa. Uneori i se văd doar ochii.

            Mai nou, îi place foarte tare pe șifonier și tot acolo și-a făcut și un prieten: Prințul Broscoi. Cu Pepper încă nu se îmbrățișează. Se mai pupă ele așa, pentru 2 secunde, dar râdem de ele că în loc să se joace una cu alta, fug. Pepper ar vrea să se joace cu ea, dar așa e Mafi, mai sălbatică. Așa a fost întotdeauna. Totuși, încă sper să le imortalizez într-o poză în care dorm împreună.

           După 2-3 dăți în care Pepper i-a dărâmat castronul cu mâncare Mafiei, ne-am decis că mai bine îi dăm să mănânce pe șifonier. Apa a rămas la locul ei, deși și pe aia o mai dărâmă din când în când Pepper. O dărâmă și fuge, că știe că a greșit :)). Găsim numai balta de apă și castronul lângă.

         Principala ocupație a Mafiei e să vâneze păsări pe geam. Uneori e atât de entuziasmată că-și face avânt și se aruncă în geam. Și dacă tot suntem la „avânt”: noaptea, dacă închidem din greșeală ușa la dormitor și Mafi rămâne pe afară, are un stil unic de a ne trezi și a ne face să-i deschidem. Se dă cu capul de ușă. La propriu. Își ia avânt și dă cu capul în ea. Nu o dată s-a întâmplat asta. Dar ne-am obișnuit și cu asta. Până l urmă, o pisică avem.

În rest, așteptăm să se împrietenească. Singurul lucru pe care îl împart acum amândouă, e patul, noaptea. Mafi doarme pe Marian și Pepper lângă mine. Noroc că-i patul mare.

Mai jos o poză cu Mafi și prietenul ei și un video cu ea când mănâncă ca o domnișoară:

DSCN9921

Advertisements

Author: distandi

https://distandi.wordpress.com/

6 thoughts on “Mafi.

  1. tare comica ii, parca e din desene, sa fie sanatoasa mafi a ta 🙂

    • Mulțumesc! S-o vezi când o apucă nebuniile și aleargă prin casă dintr-un capăt în altul. Nu se oprește decât după vreo 15 minute. :))

      • :)) lasa ca e bine, mai rau e cand se muta de pe scaun, pe pat lenesa:P ai o pisica activa si e cel mai bine asa, iti invioreza ziua 🙂

  2. E o pisică foarte frumoasă 😀 Să-ți trăiască! 🙂

  3. De-ai ști tu ce dor mi-e de un pui de mâță… ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s