distandi

Life is about moments: don't wait for them, create them !

punct.

4 Comments

E oribil să citești chestii pe care îți dorești să le auzi tu, dar să fie adresate alteia, de către persoana pe care tu o iubești și care credeai că te iubește.

La fel de oribil e să constați că tot ce ai trăit până acum, a fost o piesă de teatru. Jucată aproape impecabil.

Advertisements

Author: distandi

https://distandi.wordpress.com/

4 thoughts on “punct.

 1. Draga puiu !

  Îmi pare rau ca dupa doi ani ai ajuns să crezi ca tot ceea ce trăim a fost o piesă de teatru, fie ea și foarte bine jucată. Chiar dacă tu nu mă crezi eu tot te iubesc și am să te iubesc pentru bucuria de a mă trezi lângă tine în fiecare dimineață, pentru încăpățânarea cu care îți aperi ideile (chiar și atunci când nu ai dreptate), pentru încăpățânarea cu care lupți cu indolența și lenea mea, pentru faptul că nu încetezi să-mi spui că noi doi merităm mai mult și că trebuie să luptăm pentru asta, pentru că m-ai învățat bucuria și mândria că cineva te așteaptă acasă și că trebuie să fac totul ca acel cineva să primească ceea ce e mai bun (chiar dacă nu-mi reușește de fiecare dată), pentru că timp de doi ani ai crezut cu tot sufletul în relația noastră și sper ca atitudinea asta să nu se schimbe niciodată, indiferent prin ce încercări vom trece împreună, pentru că până la urmă numai tu ești puiu…….iar eu sunt bubu. Îmi pare rau ca nu ți-am spus toate aceste lucrui până acum, tocmai de aceea le spun aici, ca să vadă taotă lumea, ca să știe toată lumea cât de mul te iubesc și că nici prin gând nu-mi trece să renunț la tine, că mă mândresc cu relația noastră și chiar dacă nu m-am mai înscris la încă un master ca să am motiv să vin la Iași pentru tine, te iubesc !!!!

  BUBU

  P.S. Aceasta este a doua tentativă de post pe acest blog, prima, de la ora 12, a eșuat.

  Iarta-mă prntru că am fost un fraier care nu a fost în stare să-ți arate cât de mult te iubește. !!! Să știe toată lumea că am fost un fraier și nu mi-e teamă să recunosc !!!!

 2. Însuși faptul că primul meu post de pe blogul tău l-am postat abia după ce mi-am dat seama că relația noastră are o problemă este o dovadă că am fost un fraier care nu știe să-ți arate cât de mult te iubește. Iartămă că am lipsit atâta timp de lângă tine !!!

  BUBU

 3. Hmmm… tare mi-ar plăcea să fie asta ilustrarea lui Totul e bine când se termină cu bine! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s